Sikringsløsninger til Private

Udskiftning af låse

Låsesystem

Ønsker du en større sikkerhed for dine nøgler og cylindere, anbefaler vi altid at du får monteret et låsesystem. Et låsesystem sikrer at dine nøgler ikke kan kopieres, og er desuden beskyttet af et kodeord, så kun du, som låseansvarlig, kan få foretaget ændringer i systemet. Et låsesystem er fleksibelt og kan designes efter dine ønsker og behov. Vi arbejder både med Ruko og EWA, og sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Ring og lav en uforpligtende aftale med vores låsesmed.

Gratis servicetjek

Sikringsråd

Hver time året rundt bliver der begået 4 indbrud i Danmark.

Når du vil sikre dit hjem mod indbrud, anbefaler vi at du giver din bolig et grundigt sikkerhedstjek, der bl.a. indeholder en gennemgang af alle døre og vinduer. Dernæst er der en række forholdsregler du selv kan træffe for at undgå indbrud.

Gå en tur rundt om dit hus og se på det med indbrudstyvens øjne:

Sæt stigen og dine haveredskaber ind i et aflåst skur, så tyven ikke kan benytte disse under et indbrud.

Sørg gerne for at have udendørsbelysning fx med sensorer, så indbrudstyven ikke kan gemme sig i mørket.

Skal du på ferie, så allier dig med en nabo så dit hjem ser beboet ud, bl.a. ved at få ham til at parkere sin bil i din indkørsel, tømme din postkasse og slå græsset. Et hus der ser forladt ud vil signalere til tyven at her kan han arbejde i fred.

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning i sikring af dit hjem eller virksomhed, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Keeper - Låse, Sikring og Adgangskontrol i Viborg