Sikringsløsninger til Erhverv

Låsesystem

Ønsker du en større sikkerhed for dine nøgler og cylindere, anbefaler vi altid at du får monteret et låsesystem. Et låsesystem sikrer at dine nøgler ikke kan kopieres, og er desuden beskyttet af et kodeord, så kun den låseansvarlige kan få foretaget ændringer i systemet. Herudover sikrer et låsesystem dig overblik og kontrol over hvem, der har adgang til din virksomhed. Du kan selv bestemme hvilke nøgler, der skal give adgang til hvilke døre. Et låsesystem er fleksibelt og kan designes efter dine ønsker, så der kan være flere nøgler, der passer til forskellige døre i bygningen.

På vores værksted projekterer og fremstiller vi låsesystemer, så de passer til dine ønsker og behov. Vi arbejder både med Ruko og EWA, og sammen finder vi den bedste løsning til din virksomhed.

Ring og lav en uforpligtende aftale med vores låsesmed.

Adgangskontrol

Med elektronisk adgangskontrol har du mulighed for at kontrollere hvem der har adgang til hvilke døre, samt hurtigt at ændre dette, uden at skulle ændre i nøgler eller cylindere. Elektronisk adgangskontrol udstyrer brugerne med en brik eller et kort, der hurtigt og nemt kodes, så den giver adgang til de nødvendige døre. På denne måde får du en fleksibel løsning, du selv kan ændre i løbende.

Med et elektronisk låsesystem slipper du ligeledes for bekymringer og besvær, hvis du mister en nøgle. Det er blot at spærre brikken eller kortet, så er du sikker på at ingen uvedkommende har adgang til din bygning.

Vi udbyder 2 former for adgangskontrol

SALTO

SALTO er et brugervenligt og fleksibelt system, der kan tilpasses både små og store virksomheder. SALTO giver bl.a. mulighed for tidsbegrænset adgang, fx på hoteller, hvor gæsten ikke længere skal have adgang til værelset efter check ud.

Vi anbefaler ligeledes SALTO til virksomheder, der ønsker kontrol over hvem, der har adgang til hvilke døre. Med SALTO kan du hurtigt give en medarbejder adgang til bestemte områder, fx i forbindelse med ferier el. lign. Du kan ligeledes give en håndværker eller rengøringen adgang til bestemte områder, i bestemte tidsrum.

Med SALTO får du et system, der kræver minimal vedligeholdelse. SALTO er ligeledes en fornuftig økonomisk løsning, da vi ofte kan genanvende dine cylindere.

SALTO KS

Til mindre virksomheder og private, der ønsker adgangskontrol, anbefaler vi SALTO KS, der er specielt designet til steder med et færre antal brugere.

Udover den udleverede brik er SALTO KS trådløst og cloudbaseret, og kan derfor betjenes via en browser eller en app. Det kan betjenes overalt hvor du befinder dig, og giver dermed optimal fleksibilitet for alle brugere. Har du fx brug for at fjernåbne en dør for en håndværker, eller at spærre adgangen for en bruger, kan dette hurtigt gøres via app’en.

SALTO KS kan også installeres på en hængelås, så du kan kontrollere adgangen til fx en port eller container.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde om dine ønsker til adgangskontrol, så finder vi en løsning, der passer til dig.

Dørlukkere & automatik

I en travl hverdag, kan det ofte være en fordel hvis døren automatisk åbner, når du har hænderne fulde, eller vil byde dine kunder velkommen i butikken. Ligeledes kan det være en fordel at døren altid lukker efter dig, så du ikke behøver bekymre dig om døren er lukket.

Dørautomatik kan også være med til at gøre din virksomhed mere handicapvenlig, når døren åbner automatisk.

I forbindelse med brandsikring kan der installeres dørautomatik, der sikrer at døren lukker i tilfælde af brand.

Lige meget hvilket behov du har, så er vi klar til at hjælpe, da vi leverer og monterer alle former for dørlukkere og automatik.

Service

Alle låse, cylindre og dørautomatik har brug for service regelmæssigt.

Vi servicerer både for virksomheder og offentlige institutioner.

Der kan også indgåes en fast serviceaftale, som er tilpasset dit behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Bestilling af cylindere og nøgler

Hos Keeper kan du altid bestille nøgler og cylindre i vores sikringsshop, der er beliggende på Tagtækkervej 27 i Viborg.

På siden her har vi gjort det nemt for dig at printe og udfylde en rekvisition.

 

Keeper - Låse, Sikring og Adgangskontrol i Viborg