Oplukning i Viborg

Er uheldet ude og du er kommet til at låse dig ude eller har du akut brug for hjælp til sikring af dit hjem og ejendele, kommer vi naturligvis og hjælper dig.

Vi ved det kan være frustrerende at miste sin nøgle, så du ikke kan komme ind i dit hjem, eller frygter at andre nu har adgang. Har du mistet din nøgle anbefaler vi altid at du enten får skiftet dine låse, eller
om kodet dine cylindere, så nøglen ikke længere passer. På denne måde sikrer du at uvedkommende ikke får adgang til dit hjem. Husk at dit forsikringsselskab måske ikke dækker, hvis der ikke er tegn på indbrud.

Ved langt de fleste oplukninger kan vores låsesmed åbne din dør, uden at beskadige låsen. Skulle det alligevel blive nødvendigt at skifte låsen, så sørger vi selvfølgelig for at gøre dette med det samme, så du igen kan føle dig tryg i dit eget hjem. Vores låsesmed spørger altid før han borer i, eller skifter din lås, så du undgår en uventet efterregning.

Når vi skal foretage en oplukning hos dig, skal du altid vise ID, som kan dokumentere at du har adgang til adressen. Ofte vil vi også bede dig udfylde en tro- og love-erklæring, hvori du tilkendegiver at have adgang til adressen. Det er din garanti for at vi ikke lukker uvedkommende ind på adressen.

Hvis du har haft indbrud i dit hjem eller virksomhed rykker vi selvfølgelig også ud. Vi ved det er vigtigt at få sikret og aflåst dit hjem igen, så du igen kan føle dig tryg og sikker.

Keeper - Låse, Sikring og Adgangskontrol i Viborg